Отмъщението - Стив Мартини

Отмъщението
Автор: Стив Мартини
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Обсидиан"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-03-14
Нашата цена: 8.19 лв
 

Книгата не е в наличност
Авторът на “Съдията”, “Класацията”, "Адвокатът” и “Стъпки в мрака”

Адвокатът Пол Мадриани е изправен пред най-голямото предизвикателство в професионалната си кариера – пред очите му, на стъпалата на Федералния съд в Сан Диего, са застреляни хладнокръвно приятелят му Ник Ръш и последният му клиент.

Разкъсван от чувство за вина, че приятелят му е станал неволна мишена на куршумите, предназначени за самия него, Пол поема защитата на обвиняем, който най-вероятно е свързан с поръчителите на двойното убийство. В стремежа си да открие истината той се оказва въвлечен във водовъртеж от насилие и различни престъпления, извършвани от алчни строителни предприемачи и хора, готови да убиват за пари.

А когато разследването стига до задънена улица и полицията го обявява за поредното неразкрито престъпление, Пол Мадриани се впуска в рисковано пътуване, което го отвежда в мексиканските джунгли и при древните култури на ацтеките и маите на полуостров Юкатан. Там той осъзнава нещо твърде важно: мотивите за едно убийство често могат да бъдат най-невероятни, но убиецът обикновено е твърде наблизо – като змия, скрита в храстите.