Вечната игра с нови правила. 23-те принципа на успешния търговец - Бил Каски

Вечната игра с нови правила. 23-те принципа на успешния търговец
Автор: Бил Каски
Обем: 214 стр.
Формат в мм.: 145х220
Издател: ИК "Фокус"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2003-06-24
Нашата цена: 12.74 лв
 

Книгата не е в наличност
„В търговията привличате не това, което искате, а това, което сте. Истинската ви сила в бизнеса е в това как мислите - а не как действате."

23 ПРИНЦИПА, КОИТО ЩЕ ПРОМЕНЯТ РАДИКАЛНО ПОДХОДА ВИ И ЩЕ ВИ ДОНЕСАТ БИЗНЕС УСПЕХИ

Дори повече - една книга, която ви учи как да мислите

„Вечното игра с нови правила" подтиква към по-дълбок размисъл по отношение на продажбите и постигането на успехи в бизнеса. Новите правила на продажба налагат и нов начин на мислене. За професионалния търговец остарялото мислене води до ненужно положен труд срещу твърде малко пари.

Тази книга отваря очите на професионалния търговец за един нов начин на възприемане на търговията и успехите в бизнеса. Тя предлага на читателите нов тип мислене за вечната търговска игра.

ВИЕ СТЕ В ТЪРСЕНЕ НА...

„Когато преди 20 години започнах да се занимавам с търговия, не харесвах семинарите, които се налагаше да посещавам. Бяха напълно безполезни. Имах нужда от нова философия, нов подход, система, която да подобри работата ми. Понеже все не я откривах, създадох я сам. Ако и вие сте като мен - притеснени от някой утвърден гуру в бизнеса - тогава ви каня да се присъедините към мен по пътя на мисълта, интелигентния подход и търсенето на стратегия. Заедно ще хвърлим светлина върху тази стара професия - търговията - и сами ще си помогнете в оползотворяването на умения си в натрупването на доходи за вас и компанията."

Бил Каски заимства от психологията, философията и човешката природа, за да сътвори блестяща книга, полезна за хората на бизнеса.

БИЛ КАСКИ е лидер и експериментатор в развитието на продажбите. Неговите идеи за това как трябва да се продава са убеждения за живота, парите и тяхното значение. Той притежава над 10-годишен опит в консултирането на професионални търговци и мениджъри на компании, а философските му виждания са допринесли за рязкото увеличаване на продажбите