Рейки. Най-добрите практики. Прекрасни лечебни методи за Рейки 1-во, 2-ро и 3-то ниво - Валтер Любек, Франк Арджава Петер

Рейки. Най-добрите практики. Прекрасни лечебни методи за Рейки 1-во, 2-ро и 3-то ниво
Автор: Валтер Любек, Франк Арджава Петер
Обем: 320 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-05-29
Нашата цена: 11.83 лв
 

В тази книга световноизвестните Рейки Майстори, Валтер Любек и Франк Арджава Петер, представят Рейки техники от Западната система, които ще дадат възможност на всеки практикуващ да прилага Рейки прецизно и ефективно за защита и лечение. Голяма част от включените практики се публикуват за първи път, а останалите се разглеждат значително по-подробно.
Книгата включва Рейки практики за 1-во, 2-ро и 3-то ниво. С Рейки 1-во ниво ние събуждаме и поемаме отговорността за себе си. При него ударението се поставя върху тялото и самолечението с Рейки. Рейки 2-ро ниво ни предоставя техники за лечение от разстояние, а също кармична и утвърждаваща работа. Майсторското ниво се фокусира върху нашите преживявания като част от великото цяло и отваряне на нашето космическо съзнание.
"Нашето намерение е да покажем тези Рейки техники, които са най-ефективни и приложими за всекидневна употреба, като предоставим детайлни теоретични и практически насоки. Това ще позволи на читателя да намери подходящата информация или да получи вдъхновение за създаване на собствени Рейки техники и в същото време да изучи в подробности енергийната работа с Рейки и духовното лечение. Време е всички ние да работим заедно и да създадем рая тук, на Земята."
Валтер и Франк Арджава