Буквар за 1. клас - Владимир Попов, Мария Бунева, Лилия Вълкова

Буквар за 1. клас
Автор: Владимир Попов, Мария Бунева, Лилия Вълкова
Обем: 104 стр.
Формат в мм.: 210х290
Издател: ИК "Просвета"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-08-16
Нашата цена: 6.98 лв
 

Книгата не е в наличност
Обновеният буквар е съобразен с предпочитанията на началните учители. Промените в него обхващат целия период на началното ограмотяване и се изразяват в следното:

Добавени са нови упражнителни уроци, които дават възможност на първокласниците да затвърдяват наученото по предходните теми и да усвояват учебното съдържание с подходящ темп.
В упражнителните и в някои обобщителни уроци са включени нови текстове, които отговарят на всички методически изисквания, звучат актуално и са съобразени с възрастовите и психическите особености на първокласниците. Стихотворенията притежават висока художествена стойност.
Увеличен е обемът на четивния материал при сричките и думите, за да се осигури оптимална плътност в уроците за нови знания.
Използвана е нова методика при прилагането на графичното обозначаване на сричките, която подпомага четенето при деца, нуждаещи се по-дълго време от съответните зрителни опори.
Приложен е нов начин за онагледяване на разликата между звуковия и буквения състав при думи, съдържащи дж, дз, щ, ю и я.
Добавен е чудесен илюстративен материал.