Математика 12. клас. Задължителна подготовка - Стефан Додунеков, Галя Кожухарова и др.

Математика 12. клас. Задължителна подготовка
Автор: Стефан Додунеков, Галя Кожухарова и др.
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Регалия 6"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-09-22
Нашата цена: 5.46 лв
 

Помагалото е предназначено за учениците от 12. клас и техните учители. Включеният в него материал има за цел да осигури условия за усвояване на основните знания от Държавните образователни изисквания по математика за 12. клас - задължителна подготовка, както и за конкретизиране, разширяване и задълбочаване на вече придобитите. За това спомагат допълнителните доказателства, разнообразните, с различна степен на трудност, задачи и приведените исторически факти. Направените обобщения на учебното съдържание и акцентите при оформлението подпомагат затвърдяването и практическото прилагане на усвоеното.
Съдържанието е структурирано по теми, които следват учебната програма по математика за 12. клас - задължителна подготовка. В края на темите са включени тестови задачи с избираем отговор, които дават възможност както за текущ контрол и проверка, така и за самооценка на знанията и уменията.
Помагалото може да се използва от учениците от 12. клас както в часовете по задължителна подготовка по математика, така и за самопроверка на знанията. То ще бъде полезно и за учителите в процеса на работа - за реализиране на образователните цели и на учебното съдържание.

Одобрено със Заповед № РД 09-1135/11.08.2004 г.