Пътят на интуицията - Пени Пиърс

Пътят на интуицията
Автор: Пени Пиърс
Обем: 359 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-01-29
Нашата цена: 12.74 лв
 

Книгата не е в наличност
Когато интуицията ви се разгърне в пълния си блясък, вашият живот ще потече леко и плавно, сякаш в едно магическо измерение. Светът около вас внезапно ще се изпълни със синхронни, творчески прозрения и изобилно познание, получено само защото сте попитали. Посредством лесен за усвояване курс от 10 стъпки "Пътят на интуицията" ви показва как да навлезете в това състояние на изостреност на възприятията и как да го приложите в ежедневието си, за да постигнете по-голямо единство с естествения енергиен поток. Авторката Пени Пиърс синтезира постиженията на източната и западната философия, религия, психология, метафизика и бизнес. Тя описва интуитивния процес като нов начин на живот и демонстрира практическите му приложения - от ускоряване на процеса на вземане на решения до напредък в личностното израстване.

Независимо дали едва сега започвате да търсите по-пълноценни житейски преживявания, или се интересувате от специфични и конкретни прозрения за вашия личен духовен път, тази книга ще бъде ваш спътник, докато напредвате през отделните фази на развитие на интуицията. Като резултат от използването на вашата интуиция ще се сдобиете с позитивна жизнеутвърждаваща нагласа; повече синхронни и добър късмет; по-голяма ефективност с по-малко усилия; повишено внимание към детайлите и същевременно виждане на цялото; увеличаване на съзидателното ви въображение; доверяване на собствените ви прозрения.

Пени Пиърс е лидер в областта на интуитивното обучение, популярен лектор, консултант и преподавател в изкуството на "насоченото възприятие". Тя пътува в САЩ, Япония и Европа, за да обучава фирмени служители, психолози, учени, преподаватели и всички, които следват духовен път.