Пълен курс номерология и астрология. Книга първа. Номерология и карма - Светлана Тилкова - Алена

Пълен курс номерология и астрология. Книга първа. Номерология и карма
Автор: Светлана Тилкова - Алена
Обем: 200 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Арос"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-04-03
Нашата цена: 11.38 лв
 

Кажи ми каква зодия си, за да разбера какъв човек си! Почти всеки от нас е чувал този въпрос. Той ще бъде задаван все така често и ние винаги ще му отговаряме, особено когато сме попаднали в нова компания или в нова професионална среда. Любопитството на хората е оправдано - какво по-важно може да има от тръпката да разберат с какъв човек се сблъскват?
Първата част от книгата ви предлага една нова възможност. Възползвайте се от нея. Защо да не бъдете сред първите, които ще започнат да задават един все още не много популярен въпрос, но със също така показателно значение? Питате се навярно кой е той, затова веднага ще задоволя любопитството ви - въпросът е „Кажи ми какво е числото на деня, в който си роден, за да разгадая какъв си и кой си?"
Защо ли точно за числото трябва да питате естествено е следващият ваш въпрос. И на него веднага ще получите отговор. Числата са носители на информация, която е със също толкова голямо значение както и зодиакалните знаци. Числата носят в себе си своята скрита същност, с не по-малко значение от тази на планетите. Умението да ги тълкувате правилно ще обогати знанията ви по отношение опознаването на скритата човешка природа. Това е знанието на нашите предци, достигнато в хилядолетията човешко развитие и съхранено и днес.
Неслучайно номерологията е едно от най-древните езотерични знания, даващо обяснение на значението на числата. Названията, с които е известна, са още и АРИТОМАНТИЯ или НОМЕРОМАНТИЯ, а при кабалата - ГЕМАТРИЯ. Без значение как ще бъде наречена, тя ни дава възможност да разгадаем характера на хората и да дадем характеристика на съдбовните им предопределености…