Кралят-демон - Крис Бънч

Кралят-демон
Автор: Крис Бънч
Обем: 512 стр.
Формат в мм.: 130x200
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-04-10
Нашата цена: 8.09 лв
 

Книгата не е в наличност
Фантастичната поредица за империя, власт и магия продължава!

Силна страст и ужасяваща магия властват над съдбите на могъщи армии във втората част на величавото епическо платно на Крис Бънч.

Преди десет години генерал Дамастес се е врекъл във вечна вярност към чародея Тенедос и във визията на ясновидеца за обединена и мирна Нуманция. Тенедос е станал император и провинциите са завладени, но мирът така и не настъпва, а управлението на краля-маг се дави в кръв.

Сега Тенедос е събрал армия от милиони и се подготвя за война срещу кралство далеч по-голямо, могъщо и магично от Нуманция. И когато Дамастес се опита да спре апокалипсиса, ще разкрие тъмната истина за сделката, сключена от краля-маг, за да спечели империята… и за цената, която трябва да се плати.

“Пищно и убедително… Ще ви накара да очаквате с нетърпение следващата част”.
SFX за “Кралят-маг”

Крис Бънч е ветеран от войната във Виетнам – рейнджър и въздушен десантчик. Служил е като командир на патрул и като военен кореспондент на “Старс енд Страйпс”. След това е издавал “ъндърграунд” списания за мотоциклети и е писал за кого ли не – от ъндърграунд пресата до списанията “Лук”, “Ролинг Стоун” и най-големите телевизионни канали. Сега е професионален писател.