Войната на шпионите. Разследване в български и американски секретни архиви - Алексения Димитрова

Войната на шпионите. Разследване в български и американски секретни архиви
Автор: Алексения Димитрова
Обем: 315 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-12-06
Нашата цена: 10.32 лв
 

Книгата не е в наличност
Като първо дете на избягал през 50-те години от България винаги съм копнеела да науча повече кои са нещата, направили една красива страна толкова нетолерантна, че хората да рискуват живота си и да я напуснат. Това е книга, пълна с неща, които всеки трябва да знае. Ако си мислите, „това никога не може да се случи", прочетете колко лесно се е случвало. Ако си мислите, „хората е трябвало да направят нещо", прочетете какво е станало с тези, които са опитали да направят нещо. Ужасяващо!...
М. С. Атанасова, Калифорния, САЩ

Една книга, която трябва да бъде прочетена, за да не забравяме и да не позволяваме описаното в нея да се случи отново. Чете се лесно, но има силно въздействие.
С. Уолер, Мисури, САЩ

Алексения Димитрова има 20-годишен професионален опит в областта на публицистиката и журналистическото разследване. Над 4000 нейни публикации и изяви са намерили място в печатни и електронни медии в България, САЩ, Русия и Великобритания. Носител на най-престижната журналистическа награда „Черноризец Храбър" в категория „Разследване" за 2004 г. Тази книга е публикувана от английското издателство „Артник" в началото на 2005 г. под заглавие „Железният юмрук".