Любовта online. Емоциите в Интернет - Аарон Бен-Зеев

Любовта online. Емоциите в Интернет
Автор: Аарон Бен-Зеев
Обем: 420 стр.
Формат в мм.: 145х200
Издател: ИК "Лик"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-12-15
Нашата цена: 15.47 лв
 

Книгата не е в наличност
Интернет промени не само начина, по който работим, но и начина, по който обичаме. Общуването, влюбването, дори сексът онлайн станаха част от модерния начин на живот. Все още знаем малко за подобни взаимоотношения. Изневяра ли е една онлайн афера между двама души, които вероятно никога няма да се видят в реалния живот? Как се чувства човек, заварил партньора си да прави киберсекс? Защо хората са склонни да споделят с абсолютно непознати най-интимните си тайни? Какви са правилата на добрия тон в мрежата? Ще променят ли връзките онлайн моногамната природа на романтичните взаимоотношения?
Това са само част от въпросите, които авторът разглежда в “Любовта онлайн” - една интригуваща и шокираща книга, в която за първи път се разглеждат емоциите в Интернет. Четейки изповедите на мъже и жени с виртуални любовници и диалозите от киберсекс, се оказваме въвлечени в преживяване, което провокира воайора във всеки един от нас.
Това е книга, която завинаги ще промени представите ни за киберпространството и любовта!

Аарон Бен-Зеев е ректор на университета Хайфа, професор по философия и международно признат експерт по човешки взаимоотношения.