Лъжата за еволюцията. Укривани факти, забранени доказателства, измислени догми - Ханс-Йоахим Цилмер

Лъжата за еволюцията. Укривани факти, забранени доказателства, измислени догми
Автор: Ханс-Йоахим Цилмер
Обем: 304 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Литера Прима"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-01-27
Нашата цена: 8.60 лв
 

Книгата не е в наличност
„Когато някой учен... в бяла престилка по някакъв повод прави изявление за обществеността, може би не го разбират, но винаги му вярват... Те притежават монопол съгласно формулата „това е изцяло научно доказано"; магическата формула сякаш предварително изключва всяка възможност за възражения"
(Щанден,1950 г)
За разобличаването на „еволюционистката масова индоктринация" в книгата не се представят безлични научни разработки по изсмукани от пръстите, написани на непонятен език теми. Тъкмо напротив, събрано е голямо количество фактологически материал и емпирични факти от цял свят, които доказват, че теорията за еволюцията е псевдонаука с недоказани хипотези, обосновани чрез научни фалшификации. Емпиричните доказателства, които са представени, пронизват теорията за еволюцията, обгръщаща обществото ни като дифузна мъгла, за да разкъсат по този начин духовната скованост.
Към това измамно схващане в духа на обсъжданата в книгата лъжа за еволюцията спада специално макроеволюцията, т. е. еволюцията над нивото на вида (Майр, 1991 г., стр. 319) - маймуната никога не се е превръщала в човек! Затова пък микроеволюцията се случва ежедневно в природата или изкуствено чрез процесите на селекцията. Заложените тук правила за онаследяването със съпътстващи изменения на видовете са описани със законите на Мендел, които днес съставляват основите на експерименталната генетика. Ако допълнително вземем предвид климатичните влияния и пространствената изолация, получаваме нови видове от наличните животни, а и хора, които обаче не представляват по-висше развитие по смисъла на теориите на Чарлз Дарвин.