Пълен курс номерология и астрология. Книга втора. Основи на астрологията - Светлана Тилкова - Алена

Пълен курс номерология и астрология. Книга втора. Основи на астрологията
Автор: Светлана Тилкова - Алена
Обем: 568 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Арос"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-02-27
Нашата цена: 23.66 лв
 

Книгата не е в наличност
Стремежът на хората да проникнат в своето бъдеще е познат от времето, когато Времето все още не е отброявало своята възраст. В праисторическите времена преди близо 30 000 години, върху кост, нашите безименни деди са резбовали слънчевите и лунните цикли. Дали астрологията не е една от най-древните науки? Не знам, а и няма кой да ни каже правилния отговор. Едно е сигурно - астрологичното знание се появява на Земята заедно с разумния човек.
Наричали са астрологията „Царица на науките". Назад в хилядолетията тя е била достъпна за малцина високообразовани представители на жреческата и управляващата класа на всяко ранно общество. Минала през възходи и унищожителни забрави, астрологията продължава да бъде неразделна част от делника на всеки човек. Тя е неразделна част от нашия живот.
Астрологията е наука, тълкуваща взаимовръзката между планетите и характера на индивида, неговото поведение, начина, по който го възприема обществото, изпитанията по предопределения от датата на раждане съдбовен път.
Астрологията тълкува живота на човека, обществото, държавата, моментното действие и очаквания резултат съобразно ритъма на движение на най-близките до Земята небесни тела.

Астрологичното знание винаги е било популярно и търсено въпреки превратностите на Съдбата, но надали астрологията е имала по-голяма популярност от тази, получена от средата на XX век и досега. Днес даже и най-големият неверник знае своята зодия. Милиони хора си изкарват хляба с астрологични прогнози.