Рижото магаренце или Преображение. Книга за новия живот, който никога не е късно да започнем - Мирзакарим Норбеков, Александър Дорофеев

Рижото магаренце или Преображение. Книга за новия живот, който никога не е късно да започнем
Автор: Мирзакарим Норбеков, Александър Дорофеев
Обем: 190 стр.
Формат в мм.: 165х215
Издател: ИК "Жануа 98"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-03-29
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата не е в наличност
На Изток съществува езикът на тайнописа. Той се използва от векове за създаване на приказки и притчи, в които има конкретни препоръки, упражнения, инструкции за самопознание и самоусъвършенстване.
Защо съществува езикът на тайнописа?
От една страна, за да може всеки читател да разбере и да използва точно онова, за което в момента е готов, а от друга страна, има знания, които при хора с примитивно мислене може да се превърнат в страшно оръжие.
Във всяка приказка има скрити съкровени знания, забулени в много неясноти. Разкривайки було след було, човек опознава дълбокия смисъл, скрит във външната неяснота.
С огромна почит и уважение се отнасям към хора, които умеят да пишат приказки, които знаят великия таен език - езика на децата. За огромно мое съжаление в сравнение с такива хора се чувствам питекантроп.
И тъй като съм наясно с ужасната си неопитност, потърсих автора на приказки Александър Дорофеев чист човек, запазил детското си отношение към обета, за да направим съвместно с него тази книга.
Ако Господ ми бе дарил таланта да владея вълшебния детски език, в никакъв случай нямаше да допусна друг да напише тази приказка — аз лично щях да я сътворя!
Уви, нямам тази дарба, но съм безумно щастлив, че се роди нашата книга.
Искрено ваш: Мирзакарим Норбеков