Открий съдбата си с Монаха, който продаде своето ферари - Робин Шарма

Открий съдбата си с Монаха, който продаде своето ферари
Автор: Робин Шарма
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Екслибрис"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-06-02
Нашата цена: 9.10 лв
 

експерти по лидерство, себевладеене и постигане на елитно представяне във всяка област. Автор е на седем международни бестселъри, включително “Монахът, който продаде своето ферари”, “Уроци по лидерство”, “Семейна мъдрост от Монаха, който продаде своето ферари” и “Кой ще заплаче за теб, когато умреш?”.
Робин Шарма е президент на Sharma Leadership International, фирма за обучение по лидерство, водещ на ТВ и радиопредавания и е популярен в цял свят със своите лекции, като често споделя сцената с хора като Бил Клинтън, Д-р Фил, Дийпак Чопра и Уейн Дайър.

”Робин Шарма притежава редкия талант да пише книги, които са едновременно приятни за четене и в състояние да променят живота ви. “Открий съдбата си” ще ви развълнува дълбоко и ще ви покаже как да постигнете живота, който винаги сте искали да живеете".
Ричард Карлсън, автор на “Не правете от мухата слон”, бестселър №1 за New York Times

"Открий съдбата си", третата книга от поредицата “Монахът, който продаде своето ферари”, ще ви накара да видите света със съвсем нови очи. Тук ще намерите мощен начин за самопробуждане, за да заживеете най-добрия за вас живот и да постигнете щастието, благосъстоянието и вътрешния мир, който заслужавате. Написана под формата на вълнуваща притча, “Открий себе си” предлага дълбоката мъдрост на вече добре известния Джулиан Мантъл – адвокат суперзвезда, който се отказва от блестящата си кариера и дори продава скъпоценното си ферари, за да постигне просветление В този незабравим роман ще научите каква е истинската цел на живота, как да отключите най-високия си потенциал, тайната на безкрайната радост и директния път към личната свобода. Силно въздействаща комбинация от дълбока мъдрост и практически житейски уроци, която ще разкрие истинския ви потенциал и завинаги ще промени всички измерения на вашия свят.