Свирепия 15. Свещен терор - Ричард Марчинко, Джим Де Фелис

Свирепия 15. Свещен терор
Автор: Ричард Марчинко, Джим Де Фелис
Обем: 310 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Атика"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-09-25
Нашата цена: 7.73 лв
 

Книгата не е в наличност
Никой не е подозирал Дик Марчинко в религиозност, но в най-новия бестселър той хвърля сянката си в базиликата „Свети Петър” във Ватикана, където група танга са решили да превърнат главния католически храм в най-голямата римска свещ.
На конференция по тероризма в Рим Свирепия завършва речта си с непредвидена демонстрация, като разкрива заговор за убийството на присъстващите ВИП-персони, и го прави точно навреме за една игра на волейбол със задействана граната...
От този момент екшънът полита, а бившият тюлен е отмъкнат в Сицилия, за да помогне при разследването на опит за кражба на ядрена ракета от американска военна база.
Дали е работа на мафията? Или на Саладин - загадъчния екстремист, който иска да стане новия Бен Ладен? Но преди Марчинко да разгадае тайната, екипът му е нает да проследи къде потъват пратките за милиони, пренасяни от една куриерска фирма в Азия.
Свирепия едва изскача от тръните, за да попадне в глога - качва се на пълен с терористи самолет за Италия, където Саладин иска да доведе докрай замисъла си: огромен фойерверк в центъра на Вечния град...