Сянката на орела - Питър Уот

Сянката на орела
Автор: Питър Уот
Обем: 432 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Плеяда"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-11-09
Нашата цена: 11.83 лв
 

Книгата не е в наличност
Във всяка страна, където цари беззаконие, винаги има място за авантюристи. За една нощ се печелят състояния, възможностите за печалба са неограничени. За фамилиите Дъфи и Макинтош, които враждуват помежду си повече от десет години, пограничните територии на Северна Австралия се превръщат в бойно поле за техните брутални и кървави схватки.

Майкъл Дъфи, някога идеалист и мечтател, а сега воин и наемник, се завръща в колонията, за да осъществи опасна мисия и… да уреди стари сметки.

Примамен от новината за богатото находище край река Палмър, американският златотърсач Люк също се озовава в Австралия. Той мечтае не само за несметни богатства, но и да спечели сърцето на Хейт О”Кийф - жената, създала търговска империя в пограничните територии на Куинсланд. Ала пътят към любовта може да се окаже не по-малко опасен от пътеките към златното находище.

От разкоша на аристократичните домове до бедняшките квартали е Сидни, от дивата пустош на Куинсланд до опасните води на Коралово море... „Сянката на орела" е епична сага - завладяваща, безкомпромисна и майсторски пресъздадена от Питър Уот, чийто роман „Черните гарвани" е световен бестселър.