Войната на групировките - Кристи Петрова

Войната на групировките
Автор: Кристи Петрова
Обем: 510 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Слънце"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-11-10
Нашата цена: 13.65 лв
 

Кристи Петрова е дългогодишен разследващ журналист с нестандартна биография. Завършила е специалностите „Цигулка" и „Класическо пеене" в Средното музикално училище „Любомир Пипков", а след това „Предучилищна педагогика" и „Журналистика" в СУ „Св. Климент Охридски". Работила е във вестниците „Поглед", „Стандарт", „КЕШ" и списанията „Клуб М" и „Тема". Сега е редактор във вестник „Политика". Носител е на поощрителна награда „Паница" в категория „Журналистическо разследване" през 2004 г., втора награда в конкурс на Висшия съдебен съвет и втора награда в конкурс на Асоциация на разследващите журналисти и Британския съвет през 2005 г.

За тях се знае много и малко. Някои са смятани за олигарси, други са по-известни с прякорите си, трети са били най-обикновени марионетки, четвърти не бихте искали да познавате.
Обединява ги стремежът да живеят в лукс, да са заобиколени от красиви жени, да колекционират оръжия и картини от известни художници.
Замисълът на тази книга е да ви разведе из тайните стаи на един зловещ, пренаселен с духове на умрели дворец от фалшива позлата. Имате достатъчно време да разгледате експонатите, но не се отклонявайте!
Прекаленото любопитство не е здравословно. Това е втората ни цел - да ви покажем толкова, че да искате още и още.