Хороскоп 2007. Влиянията на звездите - Крис Сьоме

Хороскоп 2007. Влиянията на звездите
Автор: Крис Сьоме
Обем: 512 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-12-12
Нашата цена: 14.08 лв
 

Има много начини да посрещнем и изпратим още една година от своя живот. Един от тях е: да разберем повече за себе си и за света наоколо. Това ще се случи, ако търсим връзките между събития, случващо се и предварителна нагласа. За целта е подходящо да се вгледаме първо в себе си, за да сме наясно със собствените възможности и сили преди да се втурнем да променя действителността, да разрешаваме проблемите, да сме щастливи и да сме заедно с онези, които обичаме или отглеждаме.

В този наш път през настъпващата, а защо не и през много следващи години, полезен съветник може да е книгата на френския астролог Крис Сьоме.

„Хороскоп 2007: Влиянията на звездите” е обширно издание, без да е изпълнено с безполезна, позната или неточна информация.

Неговият автор вече повече от две десетилетия разказва за звездите и техните въздействия от екрана и от страниците на изданията в своята родина.

За първи път българският читател ще се запознае с метода му да поднася с лекота и разбиране информация, която при друг подход би могла да засегне отсрещния човек.

Неговата книга за настъпваща 2007 година не може да се нарече еднодневка / или годишна /, тъй като съдържа страници, свидетелство за онова, което разкриват, прикриват или неохотно споделят с околните представителите на всеки един от дванадесетте знака от Зодиака.

Наред с това, той се е постарал да обвърже въпросните полезни факти – както за всеки от родените под конкретния знак, така и за онези, на които им се налаг всекидневно да общуват с тях, с влиянието на една от най-важните точки от хороскопа.

Асцендентът / или Изгряващият знак / дава много допълваща, а в немалко случаи и основна информация за предпочитанията и съдбата на личността.

Как тези два основни показателя: рождено Слънце и Асцендент, се свързават на ниво дългослочни, житейски прогнози и във връзка с предсказанията за следващата година ще разберете от страниците на „Хороскоп 2007: Влиянията на звездите.

За да бъде изданието, което сега държите в ръце още по-полезно и достъпно, всички места, където се е налагала корекция на примерите и на показателите във връзка с разликата в географските координати и часовите пояси между Франция и България, е направена от авторката на тези встъпителни думи.

Възползвайте се спокойно от предлаганата ви информация, без да се страхувате, че ще получите неверни или полуистински резултати.