Екстрасензорика. Практическо ръководство - Влад Савенков

Екстрасензорика. Практическо ръководство
Автор: Влад Савенков
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Вулкан 4"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-01-19
Нашата цена: 6.36 лв
 

Книгата не е в наличност
Тази книга е безценна и уникална. Тя представлява квинтесенция на всички световни пси-технологии за развитие на екстрасензорните способности. По своята същност тя се явява учебник по екстрасензорика, достъпен за всеки и даващ възможност за разкриване и по-нататъшно усъвършенстване на духовните таланти. Основите на био-лечението, контактът с паралелни светове, телепатията и ясновидството - това е само малка част от знанията, обхващащи безграничната сфера на възможностите на човека.

Дипломиран психолог, професор по сугестология, практикуващ екстрасенс - Влад Савенков споделя в книгата реални знания, позволяващи за броени месеци да се овладеят всички феномени на свръхсетивно възприятие и да се достигне пътя за вътрешно самоусъвършенстване. Изпълняването на упражненията гарантира на читателя възможност за пълно физическо и духовно изцеление, както и придобиването на способности да помага на близките си, и го запознава с тайните на устройството на човека и космоса.

Как да направим така, че нашият живот да работи за нас? Какви са механизмите на духовното преображение на нашето ежедневие? Какво ще ни помогне да овладеем професията на екстрасенса или да се научим да помагаме на себе си и на нашите близки? На тези и на много други въпроси е призвана да отговори тази книга! Всеки ще намери в нея отговори на своите най-съкровени мечти и въпроси. Знанията, закодирани в тази книга, ще преобразят живота на всеки човек.