Отвъдният свят - Линда Уилямсън

Отвъдният свят
Автор: Линда Уилямсън
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "ЖАР"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-02-23
Нашата цена: 13.56 лв
 

Отвъдният свят е около нас и непрекъснато си взаимодейства с нашия. Ние навлизаме в него всеки път, когато заспим, и постоянно сме свързани с него, тъй като в същността си сме духовни същества. Така че не се изисква много − просто отваряне на ума и малка промяна в съзнанието, за да вдигнем булото и да хвърлим един поглед върху по-високите измерения.
Можем интуитивно да се досещаме, че невидимата част от нашето същество остава да живее и след смъртта — душа, дух, както и да го наречете, но не мо-жем да го докажем. Или може би можем?
„Душа" е една от думите, които най-силно смуща-ват учените. Тя не се вписва добре в техните механич-ни теории за вселената. Все повече обаче стават доказателствата и научните факти, сочещи, че нещо у хора-та съществува независимо от тяхното физическо тяло. Непредубеденият човек ще намери в тази книга неоспорими доказателства, идващи от различни източници, че животът продължава след смъртта.
Но словото на Линда Уилямсън съдържа едно може би още по-важно послание: Страхът е онова, което ни държи на разстояние от отвъдното. Той и съмнението в съществуването на духовни светове изграждат бариера, която осакатява сетивата ни. Все пак в сюблимни моменти от живота ни невидимият свят преминава през тази бариера. Линда Уилямсън ни насочва как да разпознаем тези усещания в нас и да ги направим сигурни. Тогава те се превръщат в най-неоспоримото доказателство за живот след смъртта. И вече не са просто познание, а истинска благословия.

„Трябва да про-умеем един основен факт: всички традиционни представи за смъртта, които са втълпявани на повечето от нас като деца, са фундаментално погрешни. Няма никакви бели перлени врати, нито арфи и ако има ангели, то те не са с крила. Нито пък ад със сяра и огън и грешници, осъдени там завинаги. В действителност няма нищо, което да установява края със смъртта. Това е просто следваща стъпка по пътя на живота.”
Това е дълбокото разбиране на Линда Уилямсън и тя го внушава на читателите по красноречив начин. Л. Уилямсън създава убедителна картина на живота след смъртта във всички негови етапи, като се основава на дългогодишния си опит на медиум и на грижливо документирани и записани свидетелства.