Правописни тестови задачи по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за 1. клас - Таня Борисова, Екатерина Котова, Катя Никова, Николина Димитрова

Правописни тестови задачи по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за 1. клас
Автор: Таня Борисова, Екатерина Котова, Катя Никова, Николина Димитрова
Обем: 36 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Булвест"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-09-03
Нашата цена: 3.19 лв
 

С помагалото „Правописни тестови задачи по български език за 1. клас“ започва поредица, която авторският колектив разработи за учениците от първи до четвърти клас, обучавани по одобрената от МОН учебна програма по български език и литература. Целта на помагалото е учениците, техните учители и родители да могат да направят самооценка и оценка на овладените правописни знания и умения по български език. Помагалото включва теми, които пряко са свързани с обобщителните уроци в буквара и учебна тетрадка № 3, разработени от същия колектив и одобрени от МОН.

Всяка тема е поместена на две страници. На първата страница преобладават задачите със занимателен характер, които могат де се използват за допълнителна работа в уроците по български език. На втората страница са включени тестовите задачи за проверка на правописната грамотност на учениците. Условията на всички задачи се четат и обясняват, ако е необходимо, от преподавателя в клас или от родителя вкъщи.