Тетрадка по английски език за 6. клас Hello! - Десислава Петкова, Емилия Колева

Тетрадка по английски език за 6. клас Hello!
Автор: Десислава Петкова, Емилия Колева
Обем: 76 стр.
Формат в мм.: 220х270
Издател: ИК "Просвета"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-09-05
Нашата цена: 5.37 лв
 

Книгата не е в наличност
Одобрена със заповед на МОН РД 09-983/08.08.2007г.

Учебният комплект включва работна тетрадка, която е неразделна част от работата в час и вкъщи. Упражненията в нея основно са за затвърдяване на лексиката и граматиката и за разширяване на отделни аспекти от изучавания материал. Всеки урок от тетрадката съдържа шест постоянни рубрики: VOCABULARY, GRAMMAR, WRITING, COOL LANGUAGE, SPELLING, PRONUNCIATION. В работната тетрадка са включени задачи за попълване на пропуснати думи, за свързване на думи в изречения, за ограждане на верен отговор, за съставяне на изречения, за систематизиране на думи в лексикални мрежи, за подреждане на фрази в диалози, за съставяне на кратки свързани текстове по модел или илюстрация, за коригиране на правописни и граматични грешки, за трениране на произношението, кръстословици и т.н.
В края на тетрадката е поместена рубриката READING FOR PLEASURE. Тя съдържа три адаптирани откъса от популярни литературни произведения за деца. Целта е учениците да се запознаят с някои от най-добрите романи за деца и да им се даде възможност за допълнителна езикова практика.
В отделна притурка към тетрадката е My Language Portfolio, за което е предвиден 1 учебен час. Чрез езиковото портфолио учениците лично отразяват и оценяват знанията и уменията си. Отделете време за попълване на последната страница на портфолиото по време на годишния преговор.