Защо мъжете никога не помнят, а жените никога не забравят - Д-р Мариан Дж. Легато

Защо мъжете никога не помнят, а жените никога не забравят
Автор: Д-р Мариан Дж. Легато
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-01-15
Нашата цена: 10.32 лв
 

Книгата не е в наличност
Незаменимо упътване за разбиране на другия пол – ВЕДНЪЖ и ЗАВИНАГИ

Мъжете и жените са РАЗЛИЧНИ... но научавайки научните причини за тези разлики и стратегиите, с които да се справим с отколешния спор между половете, ще можем да тушираме различията помежду ни.

Защо той не иска да пита, когато не знае пътя? Защо тя все иска да обсъжда връзката? Защо той не разбира, че нещо я безпокои? В тази книга ще намерите отговори на всички тези, а и на много други въпроси. Но може би най-важните от тях са:

• Защо на мъжете и жените им е толкова трудно да се разбират?
• Как да се разбираме по-добре?

Според д-р Мариан Легато – един от водещите специалисти в областта на джендърната медицина (наука за различията между мъжете и жените) – женският и мъжкият мозък се различават по структура и химически състав и по тази причина усещаме света по различен начин. Невъзможно е обаче да бъде запълнена тази физиологическа пропаст. Пълната с последни и най-модерни изследвания и съвети разтърсваща книга ще ви помогне да разберете и дори "да мислите" като противоположния пол и ще ви позволи неимоверно много да подобрите личните си и професионални отношения.

Д-р Мариан Дж. Легато е професор по клинична медицина в Колумбийския университет, където е основала и ръководи Сдружението за джендърна медицина. Носителка е на много награди за работата си и е авторка на книгите "Женското сърце", "Какво трябва да знаят жените" и "Реброто на Ева".