МАЙНАТА МУ! ДА ГО НАПРАВИМ! Уроците на живота ми - Сър Ричард Брансън

МАЙНАТА МУ! ДА ГО НАПРАВИМ! Уроците на живота ми
Автор: Сър Ричард Брансън
Обем: 120 стр.
Формат в мм.: 130х195
Издател: ИК "AMG Publishing, Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-03-11
Нашата цена: 5.98 лв
 

Книгата поставя началото на поредицата “Големите попадения на бизнеса”

Тази книга е историята на Ричард Брансън (от и за него) - един от най-обсъжданите европейски милиардери, известен с любовта към силните усещания, ексцентричните си хобита и нестандартни и провокативни решения в бизнеса. В същото време обаче тя предоставя ключа към успеха не само на Брансън, но и на всеки човек, защото в нея милиардерът разкрива своите доказали ефективността си принципи за това как човек да реализира своя потенциал и да превърне мечтите си в реалност:

* Не се съмнявайте в себе си – няма невъзможни неща!
* Живейте на пълни обороти!
* Никога не се предавайте!
* Независимо какво искате да постигнете в живота, не положите ли усилия, няма да сбъднете мечтите си. Затова направете първата крачка!

Книгата няма нищо общо със стандартните биографии на нашумели личности и прочути бизнесмени, защото самият Ричард Брансън не се вписва в традиционните представи както за бизнесмен, така и за личност... Той признава, че целта му никога не е била просто да печели пари. Каквото и да прави, винаги се стреми да се забавлява и да опитва нови неща. Този стремеж го кара на живее непрекъснато на пълни обороти и благодарение на него животът на Брансън изобилства от преживявания, за които останалите хора могат само да мечтаят... дори и да притежават милиарди. Името му се свързва с околосветско пътешествие с балон, космически туризъм, бизнесимперията Върджин, освобождаване на заложници от Ирак, най-модерните високоскоростни железници във Великобритания, авиокомпанията, поръчала най-много бройки от най-новия модел на Джъмбо Джет, рицарско звание, баснословна награда за този, който намери начин за овладяване на глобалното затопляне, притежаването на собствен остров… И още много шантави, странни, импулсивни и гениални прояви и случки..
А едни от най-интересните моменти в книгата несъмнено са срещите на Брансън с прочути личности като Фил Колинс, йорданското кралско семейство, Елтън Джон, принцеса Даяна и др.