Създайте МАРКА-ТРЕПАЧ и разбийте конкуренцията - Франк Лейн

Създайте МАРКА-ТРЕПАЧ и разбийте конкуренцията
Автор: Франк Лейн
Обем: 248 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "AMG Publishing"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-05-20
Нашата цена: 5.16 лв
 

Създайте марка, за която хората да умират!
Представете си, че притежавате добър продукт, но той по нищо не се отличава от другите в съзнанието на потребителите. А сега си представете, че имате марка-трепач, която привлича хората да я избират – днес, утре, в бъдеще... Каква е разликата?
Франк Лейн ви предлага уникален метод от три етапа, за да създадете своя марка-трепач и да разбиете конкуренцията. Тайната му е:

* Фокус – как да откриете онова единствено отличаващо и мощно качество на вашата марка, която ще я направи известна – не само защото обещава нещо добро, но и защото го изпълнява.
* Подреждане – как да организирате всичко около марката в идеална хармония, за да следвате своя Фокус и да не се отклонявате нито за миг от него.
* Връзка – как да асоциирате очакването, формирано в главите на потребителите, с името точно на вашата марка и на никоя друга.

Авторът обяснява мощната сила, която притежават тези принципи, като дава реални примери за тяхното прилагане или липсата на прилагане в разработването на някои от най-известните световни марки: Кока-Кола, Дюрасел, Тайд, Найки, Ливайс, Дисни, ФедЕкс, Харли Дейвидсън, CNN и др.
Според Франк Лейн обаче концепциите за Фокуса, Подреждането и Връзката могат да ви помогнат да постигнете успех без да сте гигант в бизнеса и без да разполагате с неограничени финансови средства. Няма значение дали продавате чорапи или софтуер – като следвате тези три стъпки, вие лесно ще създадете марка-трепач, а бизнесът ви ще преуспява с всеки изминал ден. Нещо повече – идеите, които ще откриете в тази книга, могат да бъдат използвани във всяка ситуация, където е във ваш интерес да манипулирате избора на други хора – кариерата, социалния живот, семейството...