ДВЕ СЪДБИ. Синя кръв - Семьон Малков

ДВЕ СЪДБИ. Синя кръв
Автор: Семьон Малков
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Плеяда"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-09-04
Нашата цена: 12.74 лв
 

Книгата не е в наличност
Заглавието ДВЕ СЪДБИ е символично - двете съдби са пътищата в живота на хората. Трудният път на честността, любовта и верността или лесният - на лъжата и себелюбието. Всеки от нас е изправен пред този избор. Колкото и да се мъчим да измамим съдбата, истината възтържествува. Което е най-важното.

Детективската агенция на Михаил Юсупов процъфтява.
Синът му Пьотър е студент в Минно-геоложкия институт. Най-скъпите хора в живота му са манекенката Даша и приятелят му Кирил, син на банкер. Но Кирил е подлец, който прави всичко възможно да раздели влюбените,,, и успява. Отчаян, Пьотър заминава за Алтай и с помощта на един старец започва да търси прословутото златно находище.
Любов и предателства, победи и поражения, еротика и престъпления... Знаменитата сага ДВЕ СЪДБИ е платно на епохата от края на 60-те до наши дни, зараждането на местните мафиотски структури, черните партийни каси и борбите за надмощие, довели до краха една политическа система и появата на олигарсите.

След ШАНТАЖ и РАЗПЛАТА сагата продължава. СИНЯ КРЪВ е разказ за потомъка на аристократите Юсупови, за голямата му любов и големите му разочарования.
За съдбата му ще научите в ЗЛАТНА КЛЕТКА, следващата книга от поредицата.