Тестови задачи по ЛИТЕРАТУРА за самоподготовка, контрол и самоконтрол за 7. клас - Мария Герджикова, Олга Попова, Илияна Кръстева

Тестови задачи по ЛИТЕРАТУРА за самоподготовка, контрол и самоконтрол за 7. клас
Автор: Мария Герджикова, Олга Попова, Илияна Кръстева
Обем: 40 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Булвест"
Мека подвързия
Дата на включване: 2008-09-15
Нашата цена: 3.64 лв
 

Книгата не е в наличност
Сборникът „Тестови задачи по литература за самоподготовка, контрол и самоконтрол“ съдържа 240 тестови задачи върху учебния материал по литература за 7. клас. Те са предназначени преди всичко за самоподготовка на седмокласниците, а не само за проверка, контрол и самоконтрол на знанията и уменията им.

Учебното помагало може да бъде успешно използвано както от ученици, така и от учители и родители.

Ако учениците се отнасят сериозно към подготовката си по литература, работят с търпение и желание, проявяват воля и трудолюбие, този сборник ще им позволи да се подготвят сами за кандидатгимназистките изпити след 7. клас.

За разлика от другите сборници, предназначени за кандидатстване след 7. клас, предимството на настоящия е, че тестовите задачи са свързани с всеки един от изучаваните в училище художествени текстове. Това позволява подготовката за изпита да започне още от началото на учебната година. В сборника родителите ще намерят ръководство, което ще им покаже как конкретно могат да направляват децата си, когато учат. В него ще открият и допълнителна информация, която неизбежно им е необходима, ако не са специалисти филолози.

Сборникът с тестови задачи по литература за 7. клас предлага на учителите специалисти оригинални методически идеи за подготовка на уроците, за контрол и проверка на знанията и уменията на учениците.