Стани лидер или формиране на личната харизма. Практическо ръководство по системата ДЕИР - К. Титов, Г. Кондаков

Стани лидер или формиране на личната харизма. Практическо ръководство по системата ДЕИР
Автор: К. Титов, Г. Кондаков
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Сдружение "Общоевропейска дружба""
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-01-07
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Харизмата - това е дар от боговете, свойство на победителите. В древността се е смятало, че с харизмата са надарени тези, които са трябвало да станат силните в този свят - царе, герои, полубогове, тези ,които а могли да променят света. Притежателят на такъв дар привлича към себе си вниманието на околните. На хората им се иска да го слушат, да му се подчиняват, да направят нещо приятно за него.
Но харизмата не е сляп дар от боговете - това е сбор от качества и свойства, характеристика за човека, който приковава вниманието на околните, привлича хората, на тях им е приятно да са около него. Харизмата създава лидера, лидера създава обществото, а обществото определя историята.
И тези качества могат да се придобият и усъвършенстват от всеки. Чрез методите, упражненията и практиките, описани в книгата, вашето влияние и възможности ще нараснат и вие ще можете да развиете качествата си на лидер, да разширите личното си влияние, да се превърнете в магнетична личност, с минимални усилия да постигате това, което ви е необходимо.
Разбира се, харизмата е нужна не на всеки, а само на този, който има мечта и решимостта да се докосне до нея.
Това практическо пособие се основава на опита и методите на Института ДЕИР, които се преподават в повече от 30 страни по света. Чрез тези методи много хора по света са постигнали това, което са искали, променили са живата си, станали са успешни и щастливи.
Ако искате да постигнете нещо в света на хората - тази книга е за вас!