Пилешка супа за душата на тинейджъра - Джак Канфийлд, Марк Хансен

Пилешка супа за душата на тинейджъра
Автор: Джак Канфийлд, Марк Хансен
Обем: 392 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-01-09
Нашата цена: 12.46 лв
 

Книгата не е в наличност
Тинейджърските години са сред най-трудните периоди в живота, но пък и сред най-забавните. Изведнъж връхлитат толкова промени, че понякога човек не знае накъде да тръгне. Но ние ви предлагаме помощ.

"Пилешка супа за душата на тинейджъра" е вашият пътеводител в трудните битки и постигането на успехи през тези вълнуващи години, който ще ви помогне да запазите трезвия си поглед и чувството си за хумор.
Ще се приобщите към историите в тази книга - те има на какво да ви научат, без да ви критикуват или осъждат. Със забележителния принос на звездите Джени Гарт, Дженифър Лав Хюит и Ей Джей Лангър, както и много други тинейджъри като вас, това издание на "Пилешка супа" съдържа уроци за: същността на приятелството и любовта, необходимостта от вяра в бъдещето, стойността на уважението към себе си и другите; оцеляването в трудни мигове, свързани със смърт, самоубийство и загуба на обич.

"Пилешка супа за душата на тинейджъра" ще стане ваш добър приятел - ще откликва на чувствата ви, ще бъде до вас, за да ви подкрепя и ще ви ободрява в мигове на тъга.