Тетрадка № 2 по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за 4. клас - Татяна Борисова и колектив

Тетрадка № 2 по БЪЛГАРСКИ ЕЗИК за 4. клас
Автор: Татяна Борисова и колектив
Обем: 32 стр.
Формат в мм.: 200х260
Издател: ИК "Булвест 2000"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-02-17
Нашата цена: 3.39 лв
 

Книгата не е в наличност
В учебната тетрадка № 2са включени упражнения по всяка тема от учебника по български език (от съществително име до годишния преговор за четвърти клас, включително). Принципите на структуриране на учебното съдържание и в тази тетрадка са същите, както и в учебника, и в тетрадка № 1.
Упражненията са естествено продължение на заложеното в учебника по съответните теми. Всяка тема е разработена на една страница, като заглавието на методическата единица е еднакво с това в учебника. С тетрадката и учебника се работи едновременно. Задачите от тетрадката се включват в различни моменти от урока по български език, като част от тях могат да се изпълняват и за домашна работа (по преценка на учителя).
Характерът на упражненията е същият, както и в учебна тетрадка № 1. и в тази тетрадка е осигурен достатъчно илюстративен, снимков и графичен материал, както и допълнителна, и подпомагаща информация, осигуряващи не само правилното решение на задачите, но и езиковото, речевото и умственото развитие на учениците.