Тестови задачи по човекът и природата за национална проверка в 6. kлас - Христо Попов, Виктор Иванов, Стефан Манев, Ирена Иванова

Тестови задачи по човекът и природата за национална проверка в 6. kлас
Автор: Христо Попов, Виктор Иванов, Стефан Манев, Ирена Иванова
Обем: 44 стр.
Формат в мм.: 170х240
Издател: ИК "Просвета"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-03-06
Нашата цена: 3.55 лв
 

Книгата не е в наличност
Националната проверка чрез тестове по различните учебни предмети вече е практика при завършването на всеки клас. На учениците, на техните учители и родители издателство „Просвета“ предлага за по-добра подготовка новото учебно помагало „Тестови задачи по човекът и природата за Национална проверка в 6. клас“. Включени са 10 комплекта от по 25 тестови въпроса с по четири възможни отговора, от които само един е верен. Всички въпроси са свързани с утвърденото от МОН учебно съдържание по човекът и природата в 6. клас. Всеки от комплектите покрива материала, изучаван през цялата учебна година, и включва еднакъв брой въпроси, отнасящи се към трите равностойни части от учебната програма – физични явления, химични явления и биологични явления. При самостоятелна работа с помагалото учениците могат да контролират своите резултати с помощта на поместените в края му отговори.
Учебното помагало има тренировъчен характер и едновременно служи за проверка и самопроверка на знанията по човекът и природата, усвоени от шестокласниците. Работата с помагалото осигурява успешно представяне на националната проверка.

Проф. д-р Христо Попов, доц. д-р Виктор Иванов, доц. д-р Стефан Манев и Ирена Иванова са опитни автори на учебни програми, учебници и учебни помагала по човекът и природата, физика, химия и биология за 6. и други класове на издателство „Просвета“. Тяхната професионална компетентност, както и отличното познаване на учебното съдържание по предмета в 6. клас са гаранция за качествата на учебното помагало.