Как да уволняваме. Джобен наставник - Д.-р Сюзън Алвей, Стивън Робинс

Как да уволняваме. Джобен наставник
Автор: Д.-р Сюзън Алвей, Стивън Робинс
Обем: 90 стр.
Формат в мм.: 125х175
Издател: ИК "Мениджър"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-03-26
Нашата цена: 5.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Има мениджъри, за които уволняването е едно от най-трудните изпитания. Има и такива, за които то е просто емоционално решение, съпроводено с изкрещяната реплика: "Уволнен си!". И с всичките последици от него. Да, уволнението не е никак лесна работа. И ако вие искате да сте професионалисти, трябва да сте професионалисти във всичко, включително в тази доста неприятна дейност. Книгата, която ви представяме, ще ви помогне да минете без сътресения и загуби през това сериозно изпитание. Тя ще ви научи как:

* да съобщите новината на служителя;

* да избегнете евентуален съдебен процес;

* да преразпределите работата по най-добрия начин.

Запознайте се с вашите наставници:

Д-р СЮЗАН АЛВЕЙ е консултант по развитие на организациите в Кеймбридж, Масачузетс. Работи в тясно сътрудничество с изпълнителни директори на големи и по-малки компании, помага им в стратегическите решения, свързани с персонала. Била е ръководител развитие в издателство "Харвард", в момента е преподавател в колежа "Бабсън".

СТИВЪН РОБИНС е участвал в създаването на девет нови компании и три публични дружества. Той е в екипа, преработил програмата за лидерство и усъвършенстване на бизнес училището "Харвард". Сега е консултант и съветник на компании от различни индустрии.