Управлявай кризата. Джобен наставник - Норман Р. Аугустин

Управлявай кризата. Джобен наставник
Автор: Норман Р. Аугустин
Обем: 90 стр.
Формат в мм.: 125х175
Издател: ИК "Мениджър"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-03-26
Нашата цена: 5.92 лв
 

Книгата не е в наличност
КРИЗА вероятно е най-често използваната дума в корпоративния свят напоследък. При това се произнася с известна доза страх и с несигурност за бъдещето. Затова тази книга в този момент е изключително ценна. Тя няма да ви каже как конкретно да се справяте с всяка криза в компанията (те, съгласете се, могат да бъдат твърде различни). Но ще ви помогне да я управлявате ефективно. Ще научите и как:

* да разпознавате първите признаци на задаващата се буря;

* да съхраните бизнеса въпреки трудностите;

* да предпазите екипа и себе си от страха и паниката.

Запознайте се с вашия наставник:

НОРМАН Р. АУГУСТИН е председател на изпълнителния комитет на "Локхийд Мартин". Бил е председател и изпълнителен директор в "Локхийд Мартин корпорейшън", директор на "Блек енд Декер", на "Филипс петролеум" и на "Проктър енд Гембъл". Автор е на книгите "Законите на Аугустин" и "Управление на кризата, която се опитвате да избегнете".

Поредицата „Джобен наставник" предлага незабавни отговори на обичайни предизвикателства, с които мениджърите се сблъскват всеки ден. Книгите в поредицата ви дават лесни за употреба инструменти, тестове за самостоятелна проверка на наученото и автентични примери. С тях ще намерите своите силни и слаби страни и ще усъвършенствате най-важните си умения. Независимо дали сте на бюрото си или на път, тази поредица ще ви помогне по-бързо, без лутане и ефективно да се справяте с работата си на мениджър.