Съдбата на Шута. Книга 3 от Шутът и убиецът - Робин Хоб

Съдбата на Шута. Книга 3 от Шутът и убиецът
Автор: Робин Хоб
Обем: 784 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-05-16
Нашата цена: 15.38 лв
 

Книгата не е в наличност
Възхитителни герои, богата и сложна фабула!

Блестящата авторка на фентъзи Робин Хоб предприема финалната стъпка в спиращата дъха трилогия за Шута и убиеца, в която историята на Фицрицарин Пророка стига необичайния си край...

Убиец, шпионин и майстор на Умението, Фицрицарин вече е твърдо установен в кралския двор в Бъкип. Заедно с принц Предан, наставника си Сенч и слабоумния, но надарен с огромен талант в Умението Шишко, Фиц се опитва да помогне за изпълняването на мисия, която би могла да осигури мира между Шестте херцогства и Външните острови и да спечели за Предан ръката на нарческа Елиания. Нарческата е поставила на принца немислима задача - да обезглави дракон, скован в ледовете на остров Аслевял. Но не всички кланове от Външните острови подкрепят опитите да се посегне на почитания им защитник. Дали зад искането на нарческата не се спотайват някакви тъмни сили? И може ли Фиц да разкрие загадките навреме, за да спаси съюза - и света?

Сложно, изпълнено с атмосфера приключение с множество изненади, печелившо съчетание от силни герои и пъстроцветни общности.