Домовете - Гуинет Брайън

Домовете
Автор: Гуинет Брайън
Обем: 220 стр.
Формат в мм.: 140х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-08-18
Нашата цена: 9.10 лв
 

„Разбирането на метафорите, символизма и архетипите в нашите рождени карти, които представляват нашата лична митология, е начин да разберем себе си."
Гуинет Брайън

Съчетавайки астрология, психология и метафора, това занимателно и лесно за четене ръководство може да ви помогне да добиете по-дълбоко разбиране по темите, свързани с дванайсетте астрологични дома и четирите ъгъла. Гуинет Брайън представя същността на домовата астрология с хумор, примери от нейната лична практика и тънък усет. Книгата обещава смисъла и значението на всяка планета във всеки дом, така че да можете да започнете да изучавате темите, които се разкриват във вашата собствена карта. Разбирането на вашите рождени домове и ъгли е фундаментално за разбирането на самите себе си, вашите таланти и дарби, предизвикателства и възможности.
Рождените карти на Брус Спрингстийн, Бил Клинтън, Доналд Тръмп, Мадона, Марта Стюарт, Джери Гарсия и други известни личности дават колоритни примери за това, как домовите разположения на всяка планета могат да разкрият преживявания от детството, черти от физическата външност, личността, кариерата, взаимоотношенията, духовния растеж и други аспекти от живота.
Гуинет Брайън е консултант и учител по астрология, както и второ ниво практикуващ Рейки. Тя е от членовете-основатели на Семинара за Юнг в Ню Джърси, както и на Inner Workshop, и дългогодишен член на Асоциацията за проучване и просветление във Вирджиния Бийч. Репортер и критик на списание Ню Джърси, тя също е писала за Philadelphia Inguirer, Ргevention, New Jersey Life, New Frontier и други издателства.