В очакване на Есен. Едно магическо пътуване към себе си - Скот Блум

В очакване на Есен. Едно магическо пътуване към себе си
Автор: Скот Блум
Обем: 160 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-11-16
Нашата цена: 8.95 лв
 

Срещата на Скот с клошаря Робърт напълно променя живота му. Началото е серия от изцелителни сеанси, включващи шамански ритуали за връщане на изгубената част от душата му (отнесена от любимата му Шерил, загинала в автомобилна катастрофа). Следва свързване с предците, за да почерпи от силата на рода; акумулиране на лунна енергия... Така Скот успява да се сбогува с миналото, да излекува душата си и да намери себе си. Той се среща с природни духове, практикува съзнателно сънуване и астрално пътуване. А когато в света на духовете се среща с неродената си дъщеря, Скот е изправен пред дилемата дали да остане на земния план и да даде възможност на дъщеря си да се роди, или да изпълни призванието си в духовния свят.
Това е едно пътуване към себе си, в което авторът открива нови измерения на реалността и ни потапя в един магически свят - свят, в който нищо не е такова, каквото изглежда.
Написана в духа на книгите на Шърли Маклейн, Ричард Бах и Елизабет Гилбърт, това е една невероятна история за личностно израстване, която ще ви помогне да разширите границите на собственото си възприятие и да се докоснете до истинската магия на живота.

Една изключителна книга за духовна трансформация.

Джеймс Редфийлд, автор на „Селестинското пророчество”