Безкрайни тайни - Джон Лескроарт

Безкрайни тайни
Автор: Джон Лескроарт
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Весела Люцканова"
Мека подвързия
Дата на включване: 2009-12-22
Нашата цена: 13.65 лв
 

Книгата не е в наличност
Всеизвестният майстор на съдебни трилъри Джон Лескроарт, познат на читателите от цял свят, включително и в България с издадените му 15 романа. отново ни запленява с най-новия си и най-вълнуващия - „Безкрайни тайни".

Герои са познатите ни адвокатът Дизмъс Харди, следователят от отдел „Убийства" Ейб Глицки и частният детектив Уайът Хънт, които работят заедно, за да разбулят мистерията около убийствата на двама състуденти на Мая Таунсхенд - бизнес дама от политическото и предприемаческото общество на Сан Франциско, очарователна майка на две деца и племенница на кметицата.

След убийството на Дилън Воглър полицията открива раница, пълна с марихуана, и списък с клиенти, някои от които са от най-отбраното общество. Няколко дни по-късно е намерен мъртъв и Левън Преспи и скоро става ясно, че двамата мъже са изнудвали Мая за нещо и тя е заподозряна за убийствата със сериозен мотив.

Привлекателността на романа се дължи до голяма степен и на невероятно изящно изградения образ на Мая Таунсхенд. Невинна ли е? Ако не е, толкова ли е ужасна тайната й, че дори да е виновна, може да бъде оправдана? Историята се развива бурно, наелектризиращо, приковава вниманието изцяло.

А развръзката е изумителна.

Заплетените сюжети на Лескроарт са зашеметяващи, писателското му майсторство е неотразимо, обратите са изкусни, сцените в съдебната зала са впримчващи - всичко това превръща романите му в пленително четиво.
Лос Анджелес Таймс Букс