Щастлив без причина. 7 стъпки за непреходно щастие - Марси Шимоф, Каръл Клайн

Щастлив без причина. 7 стъпки за непреходно щастие
Автор: Марси Шимоф, Каръл Клайн
Обем: 432 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-01-24
Нашата цена: 14.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Днес хората се радват на значителен материален комфорт, непознат за предишните поколения, и все пак депресията и отчаянието са неразделна част от битието на съвременния човек. Въпреки многото поводи за щастие, малцина се чувстват доволни от живота, а още по-малко щастливи без причина. Изобщо възможно ли е това?

В своята необикновена книга авторките извеждат нова парадигма на щастието, основана на древната мъдрост, постиженията на позитивната психология и житейския опит. Те интервюират над 20 хиляди човека в търсене на щастливци и успяват да открият едва стотина. Ще прочетете историите на бивш дилър на наркотици и настоящ свещеник, на известна актриса, победила „семейното проклятие”, на жертвата на политически терор, сега духовен учител, и на много други „обикновени” хора. Те са открили разковничето на щастието: научили са се да внасят радост в своите преживявания, вместо да очакват външните обстоятелства да ги направят щастливи.

Научете кои са навиците на щастливите хора и как да постигнете дълбоко вътрешно щастие, неподвластно на времето и причинността. Спрете да гоните щастието и почнете да го практикувате. Станете и вие щастливи без причина.