Световна енциклопедия на пътешественика. Местата, които трябва да посетите - Колектив

Световна енциклопедия на пътешественика. Местата, които трябва да посетите
Автор: Колектив
Обем: 224 стр.
Формат в мм.: 220х290
Издател: ИК "Хермес"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2010-02-10
Нашата цена: 29.99 лв
 

Книгата не е в наличност
Този пътеводител включва най-популярните туристически дестинации в света, които си заслужава да видите. „Световна енциклопедия на пътешественика” представя разнообразна информация за най-известните природни и културни забележителности – от Голямата разломна долина и Големия каньон до изгубените градове на инките в Южна Америка и уникалната дива природа на Галапагоските острови. Освен предложенията с най-атрактивните маршрути и най-подходящото време за посещение, ще намерите и практически съвети за безопасно и вълнуващо пътуване. Интересните природни, исторически и културни факти за туристическите дестинации са допълнени с богат снимков материал.
Целта на енциклопедията е да ви помогне да осъществите мечтите си: да поемете на поход през най-високите планини в света, да посетите древни градове на изгубени цивилизации, да се гмуркате сред коралови рифове или да се докоснете до колорита и магията на различни култури.
В този пътеводител на най-популярните туристически дестинации в света ще намерите:

• Разнообразна информация за най-известните природни и културни забележителности – от Голямата разломна долина и Големия каньон до изгубените градове на инките в Южна Америка и уникалната дива природа на Галапагоските острови.
• Предложения с най-атрактивните маршрути и най-подходящото време за посещение
• Практически съвети за безопасно и вълнуващо пътуване
• Кратки географски сведения, карта на района и богат снимков материал