Тайните на съдбата. Номерология. Как да отключите късмета си - Пламен Румпалов

Тайните на съдбата. Номерология. Как да отключите късмета си
Автор: Пламен Румпалов
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 145х205
Издател: ИК "Пламен Румпалов"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-03-24
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата не е в наличност
Пламен Румпалов е магистър по математика и информатика, специализирал е психология, директор на частно училище, управител на рекламно издателска къща и на кантора за недвижими имоти. Учил е астрология и окултни науки от световните корифеи и водещи специалисти в областта и сега е един от най-добрите български астролози, номеролози и окултисти. Всяка негова книга се превръща в истинска сензация и става ръководство за справяне с кризи и проблеми в живота на човека. Консултира български и световни лидери, дружества, организации, партии, бизнесмени, политици, певци, знаменитости.

В тази книга са преплетени както старите окултни знания за числата и буквите, така и модерните и съвременни схващания за номерологията на окултистите от западните и източни страни. Тук ще намерите синтезирано най-достъпната информация за това как да тълкуваме информацията и вибрациите от всяко едно име, какви са посланията на рождения ви ден, как да направите на себе си или на произволно избран човек личен номерологичен хороскоп, как да избирате печелившите си дни и часове, кога да започвате или завършвате нещо така, че винаги да успявате в начинанията и да излизате победители във всяка една от ситуациите.

Разкрити са тайните на професионалистите и вече няма да е нужно да се уверявате на този или онзи, а сами ще можете да направите най-точните индивидуални или фирмени прогнози, да отключите късмета си и да управлявате по най-точния начин Съдбата си.

С тази книга ще можете да се научите да си отговаряте на всички въпроси, които си поставяте някога в живота.