Франчайзинг бизнес - Светослав Билярски

Франчайзинг бизнес
Автор: Светослав Билярски
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "FRANCHISING.BG"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2010-03-25
Нашата цена: 18.20 лв
 

Това е първата книга за франчайзинг практиката, която излиза в България. Тя покрива широк спектър от теми – обща информация за еволюцията на франчайзинга и различните му форми, съвети за избор и управление на франчайз обект, успешни практики за развиване на бизнес във франчайз верига и промотирането на франчайзите и т.н.

„Франчайзинг бизнес” е предназначена за хора, които имат интерес към бизнес модела франчайзинг – франчайзополучатели, франчайзодатели и предприемачи, които планират закупуването на франчайз.

Авторът на книгата Светослав Билярски има дългогодишен опит в медиите и рекламата. Бил е копирайтър в Ogilvy&Mather, криейтив директор в Publicis и главен редактор на списание Мениджър. Разработвал е рекламни и маркетингови кампании за над 50 водещи български и световни брандове. Притежава фирми в областта на услугите и води курс по Бранд билдинг в Нов български университет. През 2008 г. създава FRANCHISING.BG – българската франчайзинг медия, която популяризира този бизнес модел и консултира всички желаещи да закупят, разработят или продадат франчайз бизнес.