Пътят на кинжала. КОЛЕЛОТО НА ВРЕМЕТО - РОБЪРТ ДЖОРДАН

Пътят на кинжала. КОЛЕЛОТО НА ВРЕМЕТО
Автор: РОБЪРТ ДЖОРДАН
Обем: 606 стр.
Формат в мм.: 165х230
Издател: ИК "Бард"
Мека подвързия
Дата на включване: 2000-03-21
Нашата цена: 16.19 лв
 

Книгата не е в наличност
ОСМА КНИГА от КОЛЕЛОТО НА ВРЕМЕТО

Поредицата бестселър „Колелото на Времето" на Робърт Джордан плени милиони читатели по целия свят. Сега това феноменално сказание продължава в един от най-нетърпеливо очакваните фентъзи-романи за годината. Нашественическата армада на Сеанчан е завладяла Ебу Дар. Нинив, Елейн и Авиенда се отправят към Кемлин и полагащия се по рождено право трон на Елейн, но по пътя си откриват противник, далеч по-опасен от сеанчанците.

В Иллиан Ранд се заклева да изтласка воините на Сеанчан обратно в океана, макар че сред Аша ман се появяват признаци на лудост.

В Геалдан Перин се озовава лице в лице с интригите на Белите плащове, на сеанчанските нашественици, на пръснатите из страната Шайдо Айил и на самия Пророк. Любимата жена на Перин, Файле, може да заплати с живота си, а на самия Перин - да му се наложи да обрече на гибел душата си, за да я спаси.

Междувременно разбунтувалите се Айез Седай под водачеството на своята млада Амирлин Егвийн ал-Вийр се озовават пред армия, изпратена да ги спре пред Бялата кула. Но Егвийн е решена да свали узурпаторката Елайда и отново да обедини Айез Седай. Тя все още не разбира цената, която останалите - и тя самата - ще трябва да заплатят.

„Пътят на кинжала" е великолепно продължение на един пленителен шедьовър на световното фентъзи.

„Епика във всяко отношение"
Сънди Таймс