Кръстина и райските ябълки - Красимира Кубарелова

Кръстина и райските ябълки
Автор: Красимира Кубарелова
Обем: 128 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Хермес"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-04-16
Нашата цена: 7.95 лв
 

Книгата не е в наличност
Утре, утре започвам отначало. И този път няма да подреждам живота си. Каквото дойде, ще му се радвам. Ще се събудя, ще се усмихна и ще кажа: „Благодаря”.

Кръстина е варненка на средна възраст, която преминава през редица перипетии в търсене на себе си и на неуловимото щастие, съзнавайки, че всеки е господар на съдбата си. От малка мечтае да се превърне в принцеса и един ден да има идеалното семейство. Задомява се рано и в началото семейният й живот е като весела игра на две влюбени деца. Но след промените в България от инженер с перспективи Кръстина се превръща в домакиня без бъдеще с три деца и безработен съпруг. Горда и борбена по природа, Кръстина започва собствен бизнес и преуспява. Загубва съпруга си, но не престава да се бори за семейството и женското си самочувствие.
Тайничко очаква да срещне мъжа, който ще я накара да мечтае и ще върне забравени трепети в сърцето й. В градината си посажда райска ябълка – дървото-магия за любов... и продължава да се надява. Кръстина иска нещо много простичко – да е обичана жена...