Земните ангели - Дорийн Върчу

Земните ангели
Автор: Дорийн Върчу
Обем: 132 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-05-21
Нашата цена: 7.28 лв
 

Книгата не е в наличност
Чувствате ли се различни от другите хора, като че ли сте изоставени на тази планета и се чудите кога ще дойде някой да ви прибере у дома? Ако е така, сигурно сте Земен Ангел или с други думи, работник на Светлината, Индигов или Кристален човек - дошъл на този свят със специалната задача да му помогне да се превърне в по-добро място.

Всеки от нас е роден да се учи и развива. Ние избираме посоката на живота си, за да извлечем някакъв конкретен житейски урок. Но освен личната си мисия, Земните Ангели изпълняват и глобална - и тя е да служат на всички хора. Ако изпитвате силно желание да лекувате, да учите хората или да им помагате, тогава може би сте Земен Ангел. Ако освен това сте изключително чувствителни и всяка форма на насилие ви отвращава, то със сигурност сте Земен Ангел.

Тази книга ще ви разкрие различните групи Земни Ангели, като Въплътен Ангел, Елементал, Звезден човек, Рицар, Мистик и други. Дадени са подробни характеристики на отделните категории, така че да можете да определите към коя група принадлежите вие и каква е вашата основна задача като работник на Светлината, дошъл тук в служба на другите хора и на Майката Земя.

Дорийн Върчу е доктор по психология, автор на много книги и ясновидка, която работи с ангелите. Тя провежда курсове и семинари по цял свят, като преподава своята система за Ангелска терапия. За повече информация можете да посетите нейния уебсайт www.AngelTherapy.com