Бог иска да сте богати. Как и защо всеки може да се радва на материално и духовно богатство в нашия изобилен свят - Пол Зейн Пилзър

Бог иска да сте богати. Как и защо всеки може да се радва на материално и духовно богатство в нашия изобилен свят
Автор: Пол Зейн Пилзър
Обем: 302 стр.
Формат в мм.: 145х245
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-05-25
Нашата цена: 14.56 лв
 

Книгата не е в наличност
В „Бог иска да сте богати" авторът на бестселъри Пол Зейн Пилзър представя един оригинален, провокативен поглед за това как да натрупаме богатство и защо това е от полза за цялото човечество. Книгата използва библейски, икономически и житейски примери, за да изследва защо Бог иска всеки от нас да бъде богат във всяко отношение и да ни покаже пътя към просперитета, добруването и спокойствието на ума. Една теология на икономиката!

„Автор, който трябва да бъде прочетен - Пол Зейн Пилзър помага а изместим своето мислене от недостига на ресурси към рога на изобилието от икономическо охолство и богатство."
- Антъни Робинс, автор на бестселъра „Да събудим великана в нас"

„Бог иска да сте богати" ще насочи ума ви към преследване на нови идеи. Уникалният дар на Пол Зейн Пилзър е да подчини мистерията за правенето на пари и да ви даде властта."
- Скот ДеГармо, Главен изпълнителен директор и редакционен директор на списанието „Broadband Properties"

„Една предизвикателна и остроумна гледна точка за това кой наистина е отговорен за всеобщото изобилие."
- Бостън Херълд

„Книгата на Пол Зейн Пилзър... ще ви накара да разберете как и защо светът ще става все по-богат в материално отношение. Той има право."
- Джулиан Саймън, автор на „The Utimate Resource".