Травматология на любовта - Владимир Леви

Травматология на любовта
Автор: Владимир Леви
Обем: 168 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Колибри"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-08-26
Нашата цена: 10.56 лв
 

Книгата не е в наличност
„Травматология на любовта“ е не просто книга, а ръководство за действие в любовното изкуство, предназначено за онези, които търсят обич, за страдащите от любов или от нейното отсъствие, за хората, които не приемат любовта като даденост, а като отговорност. В това забавно и поучително четиво, изпъстрено с писма на читатели и коментари към тях, влюбените от всички възрасти ще намерят отговор на най-съкровените си въпроси, а изтерзаните от несподелена любов – мехлем за раните си.

Владимир Леви(1938), световноизвестен психотерапевт и писател, печели доверието на поколения читатели със своята „конкретна психология“, както я нарича той самият: практични и ясни съвети за всеки как да вникне в проблемите си, какво може да промени в живота си и кое как да предотврати.

Благодарение на дългогодишната си активна психотерапевтична практика авторът се опира на действителни случаи от живота и с достъпни и разумни препоръки представя света на човешките отношения и самопознанието. Произведенията му се ползват с огромен успех в Русия и са преведени на 25 езика. Сред най-известните са: „На лов за мисълта. Записки на психиатъра“, „Изкуството да бъдеш себе си“, „Изкуството да бъдеш различен“, „Аз и ние“, „Нестандартното дете“, „Как се възпитават родители, или Новото нестандартно дете“.