Христоматия с извори за българската история - Магдалена Андреева, Евгений Кандиларов, Николай Димитров

Христоматия с извори за българската история
Автор: Магдалена Андреева, Евгений Кандиларов, Николай Димитров
Обем: 222 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Педагог"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-09-30
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата не е в наличност
МАГДАЛЕНА АНДРЕЕВА е завършила специалност „История" в СУ „Св. Климент Охридсии". Притежава първа професионалноквалификационна степен към Департамента за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Климент Охридски". Има 19-годишен опит като преподавател и в подготовката на кандидат-студенти. Съставител и проверител на въпроси и задачи за олимпиади и държавни зрелостни изпити по история и цивилизация. Член на Сдружението на преподавателите по история в България, автор на статии в списание „Диалогът в историята"

Евгений Кандиларов е доктор по история. Хоноруван преподавател в СУ „Св. Климент Охридски". Научните му интереси са насочени към проблемите на новата и съвременната история на България. Автор е на една монография и на редица статии и студии в специализирани научни издания с историческа и политологическа насоченост.

НИКОЛАЙ ДИМИТРОВ е завършил специалност „История" във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий". Притежава пета професионалноквалификационна степен към Департамента за информация и усъвършенстване на учители към СУ „Св. Климент Охридски". Има 23-годишен опит като преподавател и в подготовката на кандидат-студенти. Съставител на въпроси и задачи за тестове за външно оценяване по история и цивилизация.