Страх или любов? Вие избирате! - Джаки Бергман

Страх или любов? Вие избирате!
Автор: Джаки Бергман
Обем: 150 стр.
Формат в мм.: 145х200
Издател: ИК "Кибеа"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-10-02
Нашата цена: 10.68 лв
 

Вашият вътрешен компас разкрива дали следвате страха или любовта. Когато живеете съзнателно, вие следвате любовта и действате по начин, който укрепва близостта и истината.
Нашето общество става все по-прозрачно. Когато и вие, и аз знаем кое е истинското, трудно ще се скрием зад неистини. Всяка изречена истина укрепва близостта още мъничко. А наред с това получаваме съзидателност, продуктивност и радост.
Въпросът не е дали ще изберем пътеката на близостта и истината, въпросът е – кога?

Обожавам тази книга! Тя е ясна и разбираема, изпълнена с уместни и мъдри цитати, солидна и изчерпателна. Вдъхнови ме за една трудна среща, която ми предстои в понеделник. Правдива е.
Ан Дженервик,
старши съветник по международното сътрудничество за устойчиво и справедливо глобално развитие

Много лидери говорят за това, че страхът на служителите може да парализира организацията. Противоположното на страха може да бъде описано като откритост, ангажираност и участие. Джаки Бергман е слял тези думи в концепцията за Любовта – силата, която ни води към съзидателност и траен успех. Става въпрос за стратегиите, които избираме, за да се справяме с живота. Ние винаги имаме избор – страх или любов! Да бъдем жертва или да поемем отговорността!
Лена Гьотлин,
програмен директор в Стокхолмския икономически колеж

Тази книга е прекрасно обобщение на простите, но същевременно важни психологически отношения и на древните философски традиции, които си пробиват път към Запада. Надявам се много хора да я прочетат. Посланието є е жизненоважно за нашето бъдеще!
Рабиа Лундберг,
редактор на книги за лидерството и личностното развитие