Това съм аз - Кичка Бодурова

Това съм аз
Автор: Кичка Бодурова
Обем: 262 стр.
Формат в мм.: 160х225
Издател: ИК "КБ Продакшън"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-10-08
Нашата цена: 11.82 лв
 

Книгата не е в наличност
Германия, Австралия, Гърция, Англия, за да стигне до Холивуд и Лас Вегас, до световноизвестната концертна зала„Сизърс Палас", огласена от концерт на българската звезда.

Съвсем реални са и принцовете, посягали към ръката на най-красивата българска певица . Някои от тях - като разглезените синове на държавниците на България в годините на социализма, са го правели дръзко и самонадеяно. В своята изповед Кичка не спестява самоличността им. От разказа обаче става ясно, че тя винаги е слушала първо сърцето, а не разума си, макар също да й е носело доста беди, а вероятно и най-важните житейски поуки. Още от 4-годищна тя вярва ма интуицията си - всички момиченца се правели на певици, а тя им казала, че няма да участва в такава игра, защото наистина ще стане певица.

Всичко това и още много вълнуващи истории Кичка Бодурова споделя със своите читатели със същата емоционалност, с която създаде песни като: „Големият час", „Вик за любов. „Сурова нежност „Ваза с цветя", „Спящият красавец",Компромисно време". „Пея за всички приятели", „Сбичам те, майко Българийо", „Я кажи ми", „Бащината къща", „Помниш ли, море"... и продължава да създава.