Матрицата или как да се справим успешно с матурата по български език и литература. Тестове и текстове в помощ на учителя и ученика - Росица Нанкова, Китка Недялкова

Матрицата или как да се справим успешно с матурата по български език и литература. Тестове и текстове в помощ на учителя и ученика
Автор: Росица Нанкова, Китка Недялкова
Обем: 366 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Кронос"
Мека подвързия
Дата на включване: 2010-11-12
Нашата цена: 12.74 лв
 

Изданието предлага възможност не само за упражняване на УЧЕНИКА, но и за адекватна проверка и оценка на знанията му от страна на ПРЕПОДАВАТЕЛЯ.

Целта на помагалото е да постави в максимално близка до реалната матурна ситуация както изпитвания, така и изпитващия. Това би довело, от една страна, до сериозна постъпателна подготовка за бъдещия Държавен зрелостен изпит, а от друга, би спомогнало за навременното адаптиране на ученика към действителния изпитен формат чрез предлаганата адекватна изпитна система за преценка на знанията.

С поделянето на литературния материал на тестова част за 11. и на тестова част за 12. клас изданието дава възможност за широка приложимост по време на реалния учебен процес. То би улеснило колегите преподаватели при провеждане на текущи изпити и срочни класни работи, преговорни годишни изпити в края на съответния клас и входно преговорно ниво в началото на 12.клас.